Hálónlégy

Weboldal készítés

Manapság már elengedhetetlen egy jó weboldal, ha jelen szeretne lenni online is. Ami azért fontos, mert az emberek nagy része az interneten tájékozódik a boltokról, éttermekről, szolgáltatásokról és gyakorlatilag bármiről. Fontos, hogy weboldala leendő, illetve visszatérő ügyfeleinek tetszen, könnyen kezelhető legyen, és hogy az Ön arculatához passzoljon.

Bemutatkozó weboldal

Már egy egyszerű bemutatkozó weboldallal is sokat tesz az online jelenléte javításán, ugyanis a kíváncsi ügyfelek előbb választanak egy olyan szolgáltatást, amiről tudnak tájékozódni az interneten. Egy ilyen oldal remek lehetőséget teremt a vállalkozása bemutatásához, segít elnyerni a látogatók bizalmát, képei és egy bemutatkozó szöveg felhasználásával. Oldalán megjelenítheti nyitva tartását, elérhetőségeit és még sok mást.

Minőségi sablonnal: 60.000 Ft-tól

Egyedi designnal: 150.000 Ft-tól

Blog

Ha szeretne egy professzionális, egyedi igényeire szabott blogot, esetleg speciális elképzelései vannak, melyekhez szakértőkre van szüksége, vagy teljesen egyedi terve van, akkor jó helyen jár. Ön körül írja nekünk elképzeléseit, mi pedig megtervezzük álmai blogját. Ezek után Önnek már nincs más dolga, csak a tartalomírásra koncentrálni.

Minőségi sablonnal: 60.000 Ft-tól

Egyedi designnal: 150.000 Ft-tól

Landing Page

A Landing oldalak meglehetősen egyszerűek, és feladataik közé tartozik többek közt a látogatóktól való információbegyűjtés, vagy egy adott termék/termékcsoport árulása, de fontos hogy egyszerre csak egy célja legyen az oldalnak.
Ha van már weboldala, akkor célzott kampányok lebonyolításához tökéletes választás, ráadásul jelentősen lecsökkennek ennek költségei az alapok megléte miatt. Ezek az oldalak általában a weboldaltól elkülönülnek, az arculati elemek és színek kivételével.
Az esetben, ha nincs még weboldala, akkor lehet jó választás egy Landing page, ha egy szűk termékkört szeretne árulni, vagy érdekli Önt, hogy mennyien és mit reagálnak egy felmérésére.

55.000 Ft-tól
Amennyiben van már nálunk weboldala/webshopja az esetben 20.000 Ft-tól

Weboldal szolgáltatóknak

Speciális megoldásaink közé tartoznak az időpontfoglalásra képes weboldalak. Két féle oldalt különítünk el ezen a kategórián belül:

Az egyik esetben egy szolgáltatónak van egy vagy több szolgáltatása, mely(ek)re lehet időpontot foglalni az oldalon keresztül. Ezeknek az oldalaknak a kezelői felületén láthatóak az időpontfoglalások, illetve külön kérésre e-mail vagy messenger értesítést is küldhet a weboldal, mind a szolgáltatónak, mind az ügyfélnek.

A másik esetben több szolgáltatónak van egy vagy több szolgáltatása, ekkor az oldal látogatója eldöntheti azt is, hogy melyik szolgáltatónál kívánja igénybe venni a kívánt szolgáltatást. Ebben az esetben minden szolgáltató a fiókjába lépve láthatja a foglalásait, de kérésre itt is tud az oldal e-mailt vagy messenger üzenetet küldeni.

Mindkét oldal esetében megoldható, hogy az időpontfoglalásokkal automatikusan szinkronizálódjon a Google Calendar.

Minőségi sablonnal: 100.000 Ft-tól

Egyedi designnal: 210.000 Ft-tól

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra!

Karbantartási csomagok

Weboldalához kiválaszthatja különböző karbantartási csomagjaink közül az Önnek megfelelőt. Ezek azért szükségesek, mert a WordPresshez és a bővítményeihez folyamatosan érkeznek frissítések, melyek esetében előfordulhat, hogy nem teljesen kompatibilisek a kész oldalukkal, ekkor mi a frissítések elvégzése után kijavítjuk a felmerülő hibákat. Ezen kívül a csomagok tartalmazzák az oldalon jelentkező problémák elhárítását, valamint a biztonsági mentések készítését, szükség esetén visszaállítását és a vírusirtást is. Ráadásul a csomagok több mint 100 prémium bővítményt is tartalmaznak.

Karbantartás csomag

01.

2100 Ft/ hónap

Karbantartás csomag

02.

4167 helyett

3333 Ft/ hónap

Karbantartás csomag

03.

6250 Ft/ hónap

Ha kérdése van

Bármilyen kérdés esetén, töltse ki űrlapunkat, vagy keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken.

 

H-P: 8:00-17:00

+36 70 267 6632

Oldalak száma:*
Sablont, vagy egyedi kinézetet szeretne?*
Oldal típusa:*
Kiszámított ár:
 Ft-tól