Hálónlégy

funny-code

Egy 2022-ben indult vállalkozás vagyunk, célunk pedig a micro-, kis- és középvállalkozások, illetve a magánszemélyek részére, olyan weboldal- és webshopfejlesztési szolgáltatás nyújtása, mely elérhető árú, mégis professzionális megoldásokat kínál. Manapság az ügyfelek szerzésének jelentős része az interneten történik, ezért is fontos, hogy jelen legyen az online térben is.

Miért pont a WordPress?

Megrendeléseink elkészítéséhez első sorban a WordPress névre hallgató CMS-t, azaz tartalomkezelő rendszert használjuk.
De miért is jó ez?

A WordPress egy nyílt forráskódú, bárki által ingyenesen használható rendszer. Népszerűségének köszönhetően rengeteg ingyenes, illetve úgynevezett prémium bővítményt fejlesztenek hozzá.
Szeretném leszögezni, hogy hibátlan szoftver nem létezik, így adódik a probléma, hogy amennyiben Ön egy egyedi fejlesztésű rendszert szeretne rendelni, melyet csak Önnek programoznak le, akarva akaratlanul lesz benne biztonsági rés. Ha ezt a rendszert valóban egyedül Önnek hozták létre, ez esetben csak Ön fizet a rendszer hibáinak átvizsgálásáért, javításáért.

Egy-egy WordPress bővítményt akár több százezer, olykor több millió felhasználó vesz igénybe. Ebből adódik, hogy a bővítmények vizsgálatának, javításának és fejlesztésének a díja elosztódik a felhasználók között, így ez az összeg jelentősen alacsonyabb, mint egy saját fejlesztésű weboldal fenntartása.

Ha kérdése van

Bármilyen kérdés esetén, töltse ki űrlapunkat, vagy keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken.

 

H-P: 8:00-17:00

+36 70 267 6632

Oldalak száma:*
Sablont, vagy egyedi kinézetet szeretne?*
Oldal típusa:*
Kiszámított ár:
 Ft-tól