Hálónlégy

Karbantartás

Weboldalához kiválaszthatja különböző karbantartási csomagjaink közül az Önnek megfelelőt. Ezek azért szükségesek, mert a WordPresshez és a bővítményeihez folyamatosan érkeznek frissítések, melyek esetében előfordulhat, hogy nem teljesen kompatibilisek a kész oldalukkal, ekkor mi a frissítések elvégzése után kijavítjuk a felmerülő hibákat. Ezen kívül a csomagok tartalmazzák az oldalon felmerülő hibák elhárítását, valamint a biztonsági mentések készítését, szükség esetén visszaállítását és a vírusirtást is. Ráadásul a csomagok több mint 100 prémium bővítményt is tartalmaznak.

 

Amennyiben értesülünk egy bővítményen talált kritikus biztonsági résről, a lehető leghamarabb lefrissítjük az adott bővítményt az összes csomagban.

Karbantartás csomag

01.

Ezt a karbantartási csomagot az egyszerűbb oldalakhoz (pl.: bemutatkozó oldalakhoz, blogokhoz, Landing oldalakhoz, egyszerűbb webshopokhoz) ajánljuk elsősorban, ugyanis itt nincs feltétlenül szükség a gyakori frissítésekre. A frissítések ideje és az egyszerűségből adódóan, pedig nagyon ritkán hibásodnak meg.

2100 Ft/ hónap

Karbantartás csomag

02.

Ezt a karbantartási csomagot az összetettebb oldalak részére ajánljuk, ugyanis gyakrabban próbálják feltörni a nagyobb és értékesebb oldalakat. Ennek a megelőzésében segít a 2 heti frissítés, az összetett víruskeresés, illetve a CloudFlare is. Egy összetettebb, látogatottabb oldalnál már fontosnak tartjuk az is, hogy a hibák hamar kijavításra kerüljenek, szükség esetén ideiglenesen karbantartás módba váltunk.

4167 helyett

3333 Ft/hónap

Karbantartás csomag

03.

Ezt a csomagot az igazán nagy, gyorsan fejlődő és a kibertámadásoknak erősen kitett oldalakhoz ajánljuk. Hiszen a gyakori frissítésekkel a legkisebb biztonsági rések is elkerülhetőek. Illetve ezeknél az oldalaknál fokozottan fontos a gyors hibaelhárítás, ezért a bejelentést 48 órán belül feldolgozzuk, és a lehető leggyorsabban elhárítjuk a hibát, szükség esetén ideiglenesen karbantartás módba váltunk.

Fejlődő oldalaknak azért is ajánljuk ezt a csomagot, ugyanis tartalmaz fejlesztési elsőbbséget és évente 20.000 forint fejlesztési kedvezményt, melyet az év során bármikor felhasználhatnak. (Ha egy adott évben nem használja fel a kedvezményt, ezesetben sem vihető át a következő évre.)

6250 Ft/hónap

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra!

Ha kérdése van

Bármilyen kérdés esetén, töltse ki űrlapunkat, vagy keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken.

 

H-P: 8:00-17:00

+36 70 267 6632

Oldalak száma:*
Sablont, vagy egyedi kinézetet szeretne?*
Oldal típusa:*
Kiszámított ár:
 Ft-tól